Hinta

Jäsenyys on HYYn jäsenille ilmainen. Muille jäsenmaksu on 10 € vuodessa, tilille tai käteisenä jäsenrekisterin ylläpitäjälle (Alexandre Bernardo, alex piste bernas ät hotmail piste com).

Edut

Klubin jäsenet saavat maanmainion Marvin – The Lehden kotiinsa tai jonnekin silloin, kun se sattuu ilmestymään. Lisäksi jäsenistölle on tarjolla erilaisia tapahtumia, jotka ilmoitetaan sähköpostilistalla ja tämän saitin etusivulla. Myös klubin kirjasto on jäsenten käytettävissä.

Kuinka

Jäseneksi voi liittyä käymällä klubihuoneella päivystysaikaan, tai lähettämällä sähköpostia jäsenrekisterin ylläpitäjälle (Alexandre Bernardo, alex piste bernas ät hotmail piste com).

Jäsenhakemuksessa pitää näkyä seuraavat tiedot:

nimi

sähköposti

haluatko HYSFKin sähköpostilistalle

postiosoite (Marvin postitetaan ensisijaisesti vain jäsenmaksun maksaneille ja muut voivat noutaa lehden klubihuoneelta tai tapahtumista, joihin osallistumme; uuden numeron julkaisusta ilmoitetaan sähköpostilistalla)

pääaineesi (jos olet HYYn jäsen)

Sähköpostilista

Klubin jäsenistöllä on oma sähköpostilista (hysfk-jasen ät helsinki piste fi). Liittyäksesi, tai jollet saa sähköposteja, tai jos haluat vaihtaa osoitteesi, tai jos haluat pois listalta, lähetä sähköpostia englanniksi listan ylläpitäjälle osoitteeseen: alex piste bernas ät hotmail piste com.