Hinta

Jäsenyys on HYYn jäsenille ilmainen. Muille jäsenmaksu on 10 € vuodessa, tilille tai käteisenä jäsenrekisterin ylläpitäjälle.

Edut

Klubin jäsenet saavat maanmainion Marvin – The Lehden kotiinsa tai jonnekin silloin, kun se sattuu ilmestymään. Lisäksi jäsenistölle on tarjolla erilaisia tapahtumia, jotka ilmoitetaan sähköpostilistalla, Facebook-ryhmässä ja Discord-kanavalla. Myös klubin kirjasto on jäsenten käytettävissä.

Kuinka

Jäseneksi voi liittyä käymällä klubihuoneella päivystysaikaan, tai lähettämällä sähköpostia hallitukselle (scifiklubi ät gmail piste com).

Jäsenhakemuksessa pitää näkyä seuraavat tiedot:

nimi

sähköposti

haluatko HYSFKin sähköpostilistalle

postiosoite (Marvin postitetaan ensisijaisesti vain jäsenmaksun maksaneille ja muut voivat noutaa lehden klubihuoneelta tai tapahtumista, joihin osallistumme; uuden numeron julkaisusta ilmoitetaan sähköpostilistalla)

pääaineesi (jos olet HYYn jäsen)

Sähköpostilista

Klubin jäsenistöllä on oma sähköpostilista (hysfk-jasen ät helsinki piste fi). Liittyäksesi, tai jollet saa sähköposteja, tai jos haluat vaihtaa osoitteesi, tai jos haluat pois listalta, lähetä sähköpostia hallitukselle (scifiklubi ät gmail piste com).